μηχανισμοι διελευσησ

Μηχανισμοί διέλευσης τουρνικέ όλων των κατασκευαστών για έλεγχο πρόσβασης σε δημόσιους χώρους, γήπεδα, επιχειρήσεις

WAIST HEIGHT

Τα τουρνικέ ύψους μέσης Waist Height χρησιμοποιούνται ως φυσικό εμπόδιο για τον έλεγχο πρόσβασης ατόμων σε ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει επίβλεψη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δημόσιες συγκοινωνίες, εταιρείες, αρχαιολογικούς χώρους, κλπ

FULL HEIGHT

Τα τουρνικέ πλήρους ύψους full height χρησιμοποιούνται ως φυσικά εμπόδια για τον έλεγχο πρόσβασης ατόμων σε χώρους μεγαλύτερης ασφαλείας όπου δεν υπάρχει απαραίτητα επίβλεψη.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικούς χώρους, γήπεδα, κλπ.

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Τα μηχανικά εμπόδια χρησιμοποιούνται ως φυσικά εμπόδια στις περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται έλεγχος πρόσβασης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εταιρείες, αποθήκες, super markets, κλπ.

γνωριζουμε τισ αναγκεσ σασ

Ο ιστότοπος tournike.gr έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Magtech και έχει σκοπό να προβάλλει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία  για τους μηχανισμούς διέλευσης (τουρνικέ) και να συγκεντρώσει όλα τα μοντέλα των κορυφαίων κατασκευαστών τουρνικέ για την προβολή τους. Απευθυντθείτε σε εμάς σχετικά με τις ανάγκες σας για να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση, ή αν γνωρίζετε ποιό μοντέλο σας ενδιαφέρει να σας υποβάλλουμε προσφορά.

παρουσια στα κοινωνικα δικτυα

τηλεφωνο

+30-210-9818180
+30 6973 827410


fax


+30-210-9818180